BØRNEHUSET LOUISEGÅRDEN - FREDERIKSBERG

Louisegården havde to fællesrum med hver deres udfordringer. For børnehavebørn var det et stort tomt fællesrum, hvor det var svært at få gode lege i gang, og der opstod ofte konflikter, vilde lege og støjniveauet var alt for højt. I vuggestuens fællesrum tog spiseborde og stole størstedelen af pladsen, og her var der ingen områder til leg eller hyggekroge med mulighed for tilbagetrækning.

Hos børnehavebørnene skabte vi flere gode områder til rollelege, og hos vuggestuebørnene blev der skabt en dejlig hule, rum til konstruktionslege samt en læsezone, hvor der var mulighed for tilbagetrækning og ro.                                                                                   Tidligere Friis&Clemme

“Helt praktisk er støjniveauet faldet. Der er færre konflikter mellem børnene, fordi de ikke så let bliver forstyrret i deres lege. Hos de ansatte har det betydet, at vi har lettere ved at guide børnene i deres leg. Det frigiver så mange ressourcer, når børnene lettere fordyber sig. Ressourcer, der i sidste ende kommer børnene til gode.”
Berit Bertelsen
Pædagog. Børnehuset Louisegården, Frederiksberg