NÆRINGEN - AARHUS

Før/Efter-Billeder

På 3 stuer har RUM TIL MAGI skabt tydelig kodet og afgrænsede legezoner til Science, Konstruktion, Rolleleg, Drama, samt Læse- og Tilbagetrækning. Der er skabt rum, der understøtter barnets udvikling gennem leg, den styrkede læreplan og Næringens egen pædagogiske vision. Det har skabt nye muligheder for at trække sig som individ, men også at mødes i de små fællesskaber og møde nye venner der holder af den samme leg.

“Når man åbner døren til Børnehuset Næringen, efter at Rum til Magi har været forbi, træder man ind i et hus, hvor man føler sig velkommen, taget godt i mod, og følelsen af at være i fuldstændig trygge rammer.

Farvevalget og interiør er nøje tilpasset det enkelte rum, og tankerne bag hvert læringsmiljø, gør at pædagogerne er mere bevidste om deres afgørende betydning, for barnets progression og det gode børneliv.

Processen frem mod det endelige resultat, har åbnet op for mange gode pædagogiske drøftelser, som vil fortsætte en tid endnu, da ideerne bagved projektet er så inspirerende og engagerende at være i.”

Christian Valvik Thaarup, Dagtilbudsleder Børn og Unge Aarhus