SKIBET - AARHUS

Før/Efter-Billeder

Interview med Skibets Leder

I de 30 år som Skibet har eksisteret, har det smukke arkitektoniske fællesrum aldrig rigtig fungeret for formålet, hvor RUM TIL MAGI har lavet et gennemgribende re-design. I et tæt samarbejde med personale og ledelse, har vi ud fra deres ønsker, behov og drømme, skabt ni adskilte lege- og læringszoner. Nu er der flere  tilbagetrækningsmuligheder, hvor pædagogerne stadig har et visuelt overblik over de forskellige børnegrupper, og hvor vuggestuebørnene har mulighed for at mødes med børnehavebørnene og noget tredje opstår. 

“Jeg er så stolt over at være leder her nu, hvor institutionen er blevet magisk og foranderlig. Nu er der skabt et sandt børneunivers, med plads til alle typer børn – både små og store. Vores projekt med RUM TIL MAGI er virkelig lykkedes. Fra et diffust ikke fungerende fællesrum, med høj arousal, har vi nu et smukt rum, der byder på rigtig mange magiske og inspirerende zoner, som drama, forskellige typer af konstruktion, rolle-leg og mange små zoner med mulighed for ro og fordybelse…”

“…Fællesrummet er nu blevet et rum, der virkelig fungerer godt, hvor vi voksne og vores børn mødes på tværs af alder, og noget tredje opstår. Projektet har ligeledes bidraget til, at vi har fået hele vores institution til at hænge sammen, både med en smuk farveskala, som påvirker vores sansesystem og giver en skøn hjemlig følelse, og med en øget bevidsthed omkring, at vi generelt arbejder med tydeligt kodede zoner. Det har været et meget inspirerende samarbejde med RUM TIL MAGI, og jeg er bare så glad.”

– Unna Marie Schneider Fugl. Pædagogisk Leder, Skibet, Århus.