RUM TIL MAGI ARBEJDER MED RUM TIL SUNDHED

Rum og indretning påvirker mennesket dybt. RUM TIL MAGI er specialiseret i at designe fysiske og æstetiske miljøer i sundhedssektoren, hvor man føler sig velkommen, varmt taget imod og godt tilpas. Et miljø, der nærer sjælen, opløfter kroppen og påvirker sanserne direkte. Pauserum og åndehuller, hvor mennesket oplever at blive afspændt og føle sig tryg, hvilket bidrager til at sænke dét stressniveau, der kan være forbundet med et sygdomsforløb og dermed forkorte healingsprocessen. I indretningen arbejdes der bevidst med farver, form, lyd og duftes påvirkning.

Vi har en særlig stor forkærlighed for børneområdet. Her skaber vi “fri rum”, hvor barnet inviteres ind i en verden af fantasi, eventyr, leg og magi. Et pauserum, der løfter sjælen, humøret og skaber glæde.

Vigtigheden af et trygt ånderum

I sundhedssektoren er det vigtigt, at patienter har adgang til et trygt og komfortabelt miljø, hvor de kan føle sig afslappede og trygge. Dette er særligt vigtigt for børn, der kan blive overvældet af den nye og ukendte situation, de befinder sig i.

Det kan også hjælpe med at reducere stressniveauet og øge patienternes trivsel. Når patienterne føler sig trygge og afslappede, kan de bedre samarbejde med deres sundhedspersonale og få mest muligt ud af deres behandling. Et trygt ånderum kan også give børnene mulighed for at udforske og lege på en sikker og positiv måde.

Vi tilbyder en bred vifte af temaer og designs, der kan tilpasses dine specifikke behov. Fra en eventyrlig skov eller en farverig underwater-verden til en futuristisk rumstation eller en rolig strand. Vores kreative team vil sørge for, at alle detaljer er nøje planlagt og udført, så børnene kan fordybe sig i deres fantasi og glemme deres sygdom, mens de leger og lærer.
Kontakt os i dag og se, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et psykisk pauserum for patienterne.