BØRNENES HAVE / EGÅ

Ønsket var et redesign af et ikke fungerende fællesrum, hvor der skulle skabes mange små rum som alle stuerne kunne benytte, samt at skabe rammer for en varm velkomst i tryg atmosfære.                      Tidligere Friis&Clemme

”Må vi godt lege nu ? spørger Alma 3 år, efter åbningsdagen af de nyskabte rum. Ventetiden har været lang ugen igennem hvor alle børnene har set den nye indretning tage form.”

“At træde ind i vores fællesrum nu – højner i den grad min arbejdsglæde og stolthed. De små legezoner indbyder til fordybelse og læring. Det gør det nemt og oplagt at fordele os i mindre grupper. Før var der ofte kaos og uro i et stort fællesrum med ringe fordybelses muligheder.

Det fantastiske univers sætter virkelig gang i fantasien, og jeg får bare lyst til at fordybe mig i leg med børnene” 

Sara Hasseriis, Pædagog, Børnenes Have, Egå