HUSET PÅ BAKKEN - ÅRHUS

Før/Efter-Billeder

Et gennemgribende re-design af et fællesrum. I et tæt samarbejde med personale og ledelse, har vi ud fra deres ønsker, behov og drømme, skabt syv adskilte lege- og læringszoner med flere tilbagetrækningsmuligheder, hvor pædagogerne stadig har et visuelt overblik over de forskellige børnegrupper, og hvor vuggestuebørnene har mulighed for at mødes med børnehavebørnene og noget tredje opstår.

“Et helt fantastisk gennemført samarbejde. RUM TIL MAGI er med HELE vejen – alt er udført med kvalitet for læringsmiljøet og kvalitet for håndværket. Der er øje for de mindste detaljer, både i samarbejdsprocessen og i det nye læringsmiljø. Jeg kan varmt anbefale at I får skabt RUM TIL MAGI.”

Dorthe Rahbek Pædagogisk Leder,
Huset på Bakken, Århus
“Vi er så glade for den kreative indretning RUM TIL MAGI har skabt – især den gennemførte æstetik. Vi har nu farver der virkelig skaber ro i nervesystemet. Alle kan både se og mærke, at det påvirker børnene, på de bedste måder; Børnene hygger sig ved fortæller trappen når der skal læses historier og de søger selv hen for at fordybe sig i leg, ved de nye rum.”

Stine Bergnæs og Ditte Møller Buur, Pædagogisk personale, Huset på Bakken, Århus