Kontakt

RUM TIL MAGI                                                                                                                            PÆDAGOGISK LÆRINGSSCENOGRAF

JEANETTE CLEMMENSEN
jc@rumtilmagi.dk
MOB+45 8165 5565 // +45 9812 9829

Der er et stort behov for at skabe en fælles bevidsthed, og et fælles sprog for hvordan man kan arbejde med læringsmiljøer i praksis, og hvad det egentlig kan.

Lyder det interessant for dig og din arbejdsplads? Så tag dine kolleger i hånden, saml dine ledere på din forvaltning og kontakt os. Så kommer vi og klæder jer på til opgaven om læringsmiljøer i praksis.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

TALKS

Book et inspirerende oplæg hvor RUM TIL MAGI giver gode råd og konkrete ideer til, hvorledes du som leder og pædagogisk personale, sammen med jeres børn i praksis, kan skabe et inspirerende lege- og læringsmiljø i jeres daginstitution.

WORKSHOP

Workshoppen har sit afsæt i et fagligt oplæg og metoden RUMproces-fra ide til virkelighed, som er et procesredskab RUM TIL MAGI anvender til, at analysere daginstitutionens / skolens eksisterende fysiske rum og indretning, samt danner ramme for planlægning af nye lege- og læringsrum. Vi klæder jer på til at bruge RUMprocessen i praksis og i fællesskab skaber vi en designplan for jeres læringsmiljøer.